Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Dr. Erwin Heine

Zijn specialisatie in de Plastische en Reconstructieve Chirurgie en Handchirurgie volgde hij in het UMCN St. Radboud en het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen. Tevens behaalde hij in 1997 een Master in de Biomedische Gezondheidswetenschappen aan de Katholieke Universiteit Nijmegen. Met als specialisatie de bewegingswetenschappen.

Ervaring

Gedurende 2005 tot 2009 is hij werkzaam in het UMCN St. Radboud. Hier deed hij ondermeer wetenschappelijk onderzoek naar de veel voorkomende handaandoening Morbus Dupuytren. Tevens heeft hij veel aandacht besteed aan patiëntenvoorlichting. Daarnaast is hij sinds 1 april 2009 werkzaam als plastisch chirurg en medisch manager van de maatschap plastische chirurgie in het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen.

Aandachtsgebied

Hij is een allround plastisch chirurg met specifieke aandacht voor hand- en polschirurgie, waarbinnen de traumatologie en slijtage gebonden klachten centraal staan. Tevens heeft hij ruime ervaring met oncologische borstreconstructies, welke expertise ook goed van pas komt bij o.a. de cosmetische borstcorrectie. Andere aandachtsgebieden binnen de cosmetische chirurgie zijn correcties aan gelaat, buik en benen.

Lidmaatschappen