Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Dr. Jan Fabré

Jan Fabré behaalde in 1994 zijn diploma’s als “doctor in de geneeskunde” aan de Katholieke Universiteit te Leuven, België. Nadien volgde hij een 5 jarige opleiding in de algemene chirurgie, waarvan 2 jaar in het buitenland (Verenigde Staten, Engeland en Zuid-Afrika). In 1999 begon hij een 3-jarige opleiding in de plastische chirurgie aan de Universiteit in Gent, een wereldcentrum voor microchirurgische borstreconstructies. Tijdens deze periode bracht hij ook 3 maanden door als fellow in Taiwan.

Na zijn opleiding werkte hij 3 jaar in Schotland en Engeland, waar hij verschillende fellowships doorliep onder andere in de esthetische aangezichtschirurgie, kinderplastische chirurgie en handchirurgie.

Van augustus 2005 tot maart 2009 was hij werkzaam als staflid aan het UMC St. Radboud te Nijmegen. Sinds 1 april 2009 werkt hij in de maatschap plastische chirurgie van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis te Nijmegen, waar hij plaatsvervangend opleider is.

Binnen de esthetische plastische chirurgie gaat zijn interesse vooral uit naar de esthetische behandelingen van het gelaat, zowel chirurgische (waaronder neuscorrecties, MACS-lift en lipofilling) als niet-chirurgische (rimpel) behandelingen, alsook de esthetische borstchirurgie en body-contouring met oppervlakkige liposuctie.

De filosofische leidraad van zijn handelen is: met minimaal invasieve technieken optimaal resultaat bereiken, maar met absolute prioriteit voor veiligheid en kwaliteit.