Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Zware of slappe borsten kunnen zowel psychisch als lichamelijk een zware last zijn. Vrouwen die een borstverkleinende operatie laten uitvoeren doen dit meestal niet om mooie borsten te krijgen. Door het gewicht van de borsten kan pijn in de schouders, de rug en de hals ontstaan en snoeren beha-bandjes diep in de huid van de schouders. De borsten kunnen gevoelig of zelfs pijnlijk zijn. Zware borsten zitten bovendien in de weg bij een groot aantal sporten en veel vrouwen hebben problemen bij het vinden van passende kleding. Bij irritatie van de huid onder de borsten kan een verkleinende operatie eveneens een oplossing bieden.

Een borstreducerende operatie kan dit definitief wijzigen. De borsten verkleinen tot het volume dat u wenst geeft een gevoel van vrijheid en verhoogt uw zelfvertrouwen.
Het resultaat van een borstverkleining wordt, ondanks de blijvende littekens, over het algemeen als zeer positief ervaren. Na de operatie zijn de borsten kleiner en steviger en in een normale verhouding met de rest van het lichaam.

Een borstverkleining duurt gemiddeld één tot drie uur en vindt plaats onder algehele narcose. Er bestaan diverse operatietechnieken voor een borstverkleining. De plastisch chirurg zal met u de verschillende technieken bespreken alvorens te kiezen voor een operatie.

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze borstverkleining folder in PDF-formaat.

Voor en Na

borstverkleining3  borstverkleining1  borstverkleining4  borstverkleining2