Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Facelift (macs lift)

Vandaag de dag besteden we veel aandacht aan ons uiterlijk en vinden we het belangrijk om er zo goed mogelijk uit te zien. Als we ouder worden, zal meestal ons aangezicht de eerste uiterlijke tekenen van veroudering tonen.

Veel factoren (zon, wisseling van lichaamsgewicht, erfelijke aanleg, e.a.) beïnvloeden het verouderingsproces van de huid. De huid verliest haar elasticiteit en er verschijnen rimpels, plooien en diepere lijnen. Deze verouderingstekenen zullen geleidelijk vermeerderen tot het aangezicht er vermoeid uitziet. We wensen niet altijd geconfronteerd te worden met deze verouderingsverschijnselen. De nieuwste operatietechnieken kunnen dit verhelpen met langdurende resultaten. Een facelift kan u een levendiger en frissere uitstraling geven, zonder dat de huid te strak gespannen staat.

Na de operatie zijn de wang- en halslijnen weer verstevigd en ziet het hele aangezicht er verjongd uit.

Tegenwoordig laten de laatste chirurgische technieken toe om een facelift, of halslift, onder lokale verdoving uit te voeren, zodat u dezelfde dag reeds naar huis kunt. Uiteraard kunt u, als u dat wenst, ook kiezen voor een behandeling onder narcose met enkele dagen opname.

Voor algemene informatie over deze ingreep verwijzen we u naar onze folder in PDF-formaat over facelift.