Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Met de jaren vermindert het collageen in onze huid, zodat rimpels en fijne lijnen ontstaan en de lippen dunner worden.

Tegenwoordig worden deze tekenen van veroudering weggevaagd met een simpele cosmetische handeling. Na het aanbrengen van een verdovende huidcrème spuit men kleine hoeveelheden product in de diepe of minder diepe huidgroeven vlak onder de huid. Hierdoor wordt de rimpel opgespoten zodat deze verdwijnt of vervaagt.

“Fillers” worden gebruikt voor het opvullen van de lippen, de ingevallen mondhoeken, de rimpeltjes rond de boven- en onderlip, de lijn tussen de neus en mondhoeken, evenals voor de fronslijntjes boven de neus.

Na de behandeling kunt u direct uw werkzaamheden hervatten. Eventueel kan een lichte roodheid ontstaan, die echter na enkele uren verdwijnt.

Er bestaan vele soorten van producten, elk met hun eigen toepassingsgebied en effectieve tijdsduur. Sommige zijn goed voor fijne rimpels, andere voor de nasolabiale plooi (de plooi tussen neus en wang). Bepaalde producten zijn duurzaam, andere worden volledig door het lichaam afgebroken, zodat de behandeling periodiek moet worden herhaald.

Voor algemene informatie over rimpelbehandeling verwijzen wij u naar onze folder in PDF-formaat over rimpelbehandeling.