Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Kleurveranderingen en pigmentaties ter hoogte van het gelaat kunnen met de laser behandeld worden. Ook rimpelbehandeling is mogelijk. Zie ook onze uitgebreide brochure in PDF-formaat: laserbehandeling. Voor een persoonlijk gesprek met een plastisch chirurg kunt u een afspraak maken met drs. D.S. Wijnberg, plastisch chirurg

Dankzij de vooruitgang in de nieuwe technologieën kunnen we een enorme verscheidenheid aan huidletsels, aandoeningen, oneffenheden, tatoeages en huidverouderingen behandelen. Vandaag wordt de Harmony Laser met succes toegepast. De Harmony Laser is één van de nieuwste lasers vooral op het gebied van veiligheid en effectiviteit.

Wat kunt u verwachten van de behandeling?

Resultaten van een behandeling zijn niet (gemakkelijk) te voorspellen. Daarom streeft uw plastisch chirurg ernaar u zo duidelijk mogelijk uit te leggen wat u kunt verwachten. Als uw verwachtingspatroon van een laserbehandeling reëel is, voorkomt dit teleurstellingen achteraf. De meeste huidaandoeningen moeten meerdere keren behandeld worden voor een goed resultaat.
Behandeling van een tatoeage kost iets meer tijd, omdat men niet weet wat voor soort tatoeage-inkt er gebruikt is en hoe diep de inkt in de huid is ingebracht. Ook zijn de kleuren rood en groen moeilijker te verwijderen.

De behandeling

  • De Harmony Laser Q-switch verwijdert tatoeages.
  • De Harmony Laser Longpuls MD yag is laser speciaal voor de behandeling van kleine haarvaatjes en pigment vlekken.
  • De Harmony Laser 540 is een laser speciaal voor de behandeling van couperose en pigment vlekken.
  • De Harmony Laser 540 is een laser speciaal voor de behandeling van couperose en pigment vlekken.
  • De Puls dye laser is een laser speciaal voor de behandeling van wijnvlekken en voor pigment vlekken.
  • De Harmony Laser Erbium is een laser die als het ware de huid schaaft en speciaal voor verjonging, de structuur van de huid wordt verbeterd en zorgt voor een stralende, egale teint (rimpels, littekens, acne).

De behandeling met de Harmony Laser is niet erg pijnlijk, het voelt aan als elastiekjes tegen de huid. Tijdens de laserbehandeling zal het medisch personeel speciale laserbrillen dragen en zullen de ogen van de patiënt met een bril beschermd worden.

 

Voor meer informatie verwijzen we u naar onze facelift folder in PDF-formaat.