Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Ondanks het feit dat u veel aandacht schenkt aan de verzorging en bescherming van uw huid zal na verloop van tijd de invloed van de zon, de wind, de jaren zijn tol eisen.

Laserresurfacing is een ideaal middel om de rimpels in het aangezicht rond de lippen, rond de ogen en op de wangen te verminderen. De huidige technologie laat toe om met grote precisie weefsel in microlagen weg te nemen, zodat de beschadigde huidcellen worden weggenomen. Tevens wordt nieuw collageen door het lichaam aangemaakt, zodat de huid elastischer en gladder wordt.

Acnelittekens kunnen ook worden vervaagd met een Erbiumlaser.

De behandeling gebeurt onder lokale verdoving. Na de behandeling kunt u naar huis.

Het genezingsproces vereist gemiddeld zeven tot tien dagen. Daarna heeft u gedurende één maand roodheid, die vrij eenvoudig kan worden gecamoufleerd met make-up.

Verwijderen van tatoeages

Tatoeages die u niet langer meer wenst kunnen door middel van laser worden verwijderd of verminderd. U houdt er geen littekens aan over.

Het laserlicht zal de pigmenten van de tatoeages fragmenteren tot kleine partikels die door het lichaam worden afgevoerd.

Afhankelijk van de grootte, de diepte en het gebruikte pigment zullen diverse lasersessies vereist zijn.

Zwarte, blauwe en groene inkt zijn het makkelijkst te behandelen.

Sommige tatoeages bevatten witte inkt of bevatten minerale pigmenten die door de laser onmogelijk kunnen worden verwijderd of die zelfs in kleur kunnen wijzigen.

Het kan zijn dat u na een ongeval een verkleuring van de huid heeft door grind dat in de huid bleef. Men spreekt van “traumatic tatoos”. Deze kunnen eveneens met laser behandeld worden.

Andere laserbehandelingen

Lasers worden eveneens met succes gebruikt ter behandeling van bruine moedervlekken, naevi (“vetbolletjes”), littekens, wijnvlekken, kleine bloedvaatjes ( “spider veins”), wratten, e.d.m.. De behandeling gebeurt onder lokale verdoving. Afhankelijk van het soort te behandelen letsel wordt een andere soort laser gebruikt.

Zelfs hardnekkige wratten worden met succes met de laser behandeld. Voor grote wratten is meestal meer dan een sessie nodig. De behandeling gebeurt onder lokale verdoving.
Veel vrouwen en mannen hebben striemen of “striae” die voornamelijk op de buik, de armen, de borst, de heupen en dijen verschijnen. Deze zijn recent of oud, oppervlakkig of diep, rood, roze of wit. Striemen zijn een soort litteken in de huid waar collageen werd beschadigd. Op dit ogenblik kent men de oorzaak van de huidoneffenheden nog niet volledig. Vermoedelijk worden zij voornamelijk veroorzaakt door snelle groeiperiodes, verwondingen, gewichtstoename, zwangerschap, borstvoeding of hormonale invloed.

Sinds kort wordt er veel aandacht besteed aan de behandeling van striemen. Sommige medische studies tonen een verbetering aan van de striemen, na laserbehandeling. Diverse behandelingen zijn nodig om de striemen te verbeteren en de meeste verdwijnen niet altijd volledig.

Indien u meer wenst te weten omtrent een laserbehandeling, aarzel niet contact op te nemen met onze kliniek voor plastische chirurgie. Gedurende het vrijblijvend consult zullen uw vragen worden beantwoord en zullen wij u informeren of een laserbehandeling voor u een goede behandeling is en welk resultaat u mag verwachten.