Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

FAQ

Welke behandelingen doet de plastische chirurg?

Alle vormen van esthetische chirurgie, van rimpelbehandeling tot en met borstvergroting, borstverkleining een facelift of neuscorrectie. Daarnaast kunt u ook terecht voor operaties van de hand, carpaal tunnel syndroom, dupuytren etc. Ook goedaardige moedervlekken en kwaadaardige tumoren van de huid worden behandeld.

Uiteraard kunt u ook terecht voor reconstructieve ingrepen bijvoorbeeld na een borstamputatie.

Wat kunnen mijn begeleiders doen tijdens mijn behandeling?

Uw begeleiders kunnen een kopje koffie drinken terwijl u bij uw arts bent, maar als u er prijs op stelt mogen ze natuurlijk ook bij het gesprek aanwezig zijn. In de wachtruimte van de betreffende kliniek is er een koffiehoek en liggen er voldoende tijdschriften om enige tijd te kunnen doorbrengen.

Wat is de leeftijd waarop ik terecht kan bij een plastisch chirurg?

Natuurlijk kan iedereen een afspraak maken bij een van onze plastisch chirurgen. Dit gesprek is altijd vrijblijvend. Indien er een afspraak wordt gemaakt met betrekking tot een operatieve ingreep dan is er bij een leeftijd jonger dan 16 jaar wel de toestemming nodig van de ouders.

Wat betekent See and Treat?

See and Treat betekent letterlijk: zie en behandel. Wanneer u een afspraak heeft op een spreekuur en er een eenvoudige behandeling voorhanden is, voeren wij deze behandeling direct uit, ook als het een operatieve ingreep is. Voorbeelden hiervan zijn: moedervlek verwijderen bij de patient.U wordt dan op korte termijn ingepland op de poliklinische OK.

Let op: niet in alle vestigingen van de Esthetiek Groep is dit mogelijk wel in Nijmegen. Dit kunt u vragen aan de doktersassistente van de poli plastische chirurgie

024-3658235

Waarom staan de prijzen niet op de website?

Dit is een dynamisch proces tussen arts en patient. Er kan op het spreekuur pas bepaald worden wat de kosten zullen zijn omdat de plastisch chirurg dan kan bepalen hoe groot een plastisch chirurgische ingreep zal zijn en of hierbij ziekenhuis opname noodzakelijk is of dat het in dagbehandeling kan. Om lukraak “vanaf” prijzen te geven vinden wij niet professioneel en schept vaak verkeerde verwachtingen.

Mag ik zelf een afspraak maken of moet ik worden doorverwezen?

Voor ingrepen die niet vergoed worden door uw ziektekostenverzekeraar kunt u altijd terecht. Voor ingrepen die wèl vergoed worden door uw ziektekostenverzekeraar kunt u ook altijd terecht, al of niet op verwijzing door uw huisarts of een medisch specialist. Als u vragen heeft, staan wij u graag te woord.

Komt iedereen in aanmerking voor een behandeling?

In principe is iedereen welkom. Wij kijken samen met u naar de haalbaarheid met betrekking tot uw wensen voor plastische chirurgie.

Hoe snel word ik behandeld?

Voor veel behandelingen hanteren we bij de Esthetiek Groep het See and Treat principe: het direct behandelen van een aandoening. Als een ingreep onder narcose moet worden uitgevoerd, is het vaak al mogelijk om binnen tien dagen de behandeling uit te voeren. Deze termijn is wel afhankelijk van de ingreep die u moet ondergaan. Als u meer tijd nodig heeft om thuis of op het werk dingen te regelen, houden we daar uiteraard wel rekening mee.

Hoe kan het dat er bij de Esthetiek Nijmegen geen wachtlijsten zijn?

Wij vinden het juist ongebruikelijk dat u in het ziekenhuis weken- of maandenlang moet wachten op een afspraak of op een behandeling! In Europa zijn er veel klinieken die zonder wachtlijst werken. Dat is ook de reden dat in het verleden Nederlandse patiënten naar het buitenland moesten worden verwezen door de ziektekostenverzekeraars. Nu kunnen we u deze service ook bieden in Nederland.

In Belgie bestond dit probleem niet en is deze service vanzelfsprekend.

Een privekliniek in een ziekenhuis!

Esthetiek Nijmegen is inderdaad een privékliniek in een ziekenhuis.

Esthetiek Nijmegen is een succesvol concept in Nederland. Hier werken uitsluitend geregistreerde plastisch chirurgen in de veilige setting van het Canisius Wilhelmina Ziekenhuis en toch geeft het iedereen de privacy en verschaft het de allure van een privékliniek.