Openingstijden : Maandag t/m vrijdag - 08.30h tot 17h
  Contact : +31 243 658 877

Sanadome Nijmegen

Esthetiek Nijmegen Samenwerkingspartners

De plastisch chirurgen van Esthetiek Nijmegen en de schoonheidsspecialisten van Sanadome werken samen. Onder één dak in Sanadome Nijmegen bieden wij een op elkaar afgestemd behandelplan voor beauty, huidverbetering, anti-aging en plastische ingrepen.

David Wijnberg, plastisch chirurg bij Esthetiek Nijmegen: “Door deze samenwerking bieden we de zekerheid van een ziekenhuis én de luxe van een privé-kliniek in het Spa en Wellnesscenter van Sanadome. Behandelingen door erkende specialisten op beide vakgebieden geven synergie tussen beauty en plastische chirurgie. Bij behandelingen door onze NVPC-geregistreerde chirurgen kan de begeleiding voorafgaand aan behandelingen en erna bijdragen tot een beter, sneller en optimaler resultaat.”

Karolin de Vries, Health & Beauty Manager Sanadome, legt de reden voor de samenwerking uit: “Onze schoonheidsspecialisten krijgen vaak vragen over huidaandoeningen, maar ook over plastische chirurgie. Door de samenwerking tussen onze ANBOS/ ISPA-geregistreerde schoonheidsspecialisten en de plastisch chirurgen bieden we een ideale professionele en veilige basis voor het aanpakken en verzorgen van de huid. We zijn nu in de gelegenheid een compleet advies te geven en het behandelplan, van plastisch chirurg tot huidspecialist, goed op elkaar af te stemmen.”

Gratis informatieavond start weer in het najaar

Elke maand is een gratis informatieavond. De professionele huidspecialisten enplastische chirurgen geven kosteloos advies over bescherming van de huid, het herstel van een reeds beschadigde huid of het corrigeren van imperfecties.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *